Månstigen 4 – 4 – Landskrona kommun

Utgångspris: 3 595 000 kr

Beskrivning av Månstigen 4

Nu finns möjlighet att förvärva ett av de populära husen på Månstigen, ett idylliskt område fint beläget med gångavstånd till allt som staden erbjuder och tågstationen. Bra pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn.

Bottenvåningen innehåller hall med ingång till klädkammare, helkaklad toalett, sovrum, kök med vit inredning och matplats, vardagsrum i vinkel med vackert parkettgolv och plats för både mat- och soffgrupp, utgång till mysig uteplats och trädgård i västerläge.

På ovanvåningen finns möblerbar hall (några i området har skapat ett sovrum genom att ta bort sidovind och göra en kupa), toalett, duschrum med tvättställ och ett sovrum på varje gavel, ena med skjutgarderob

I den fräscha källaren som är inredd finns hall med utgång till trädgården, badrum, allrum/sovrum, förrådsrum, tvättstuga och allrum/förrådsrum, här finns fjärrvärmen. Klinkergolv och putsade väggar i hela källaren.

Friköpt tomt, fjärrvärme och fiber.

Den härliga tomten har trädgård på både fram- och baksidan, här har man sol någonstans hela dagen och inbjuder till både lek och odling.

Friliggande byggnad innehållande garage och förråd.

Hjärtligt välkomna på visning till detta härliga hus!

Karta för Månstigen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-landskrona-landskrona-kommun-manstigen-4-21330749

Avstånd till vatten: 1200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.