Malmagatan 9 – 5 – Flens kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Malmagatan 9

Välkommen att anmäla ditt intresse för denna riktigt trevliga villa med ett generöst uterum om ca 40 kvm och med utsikt över den vackra trädgården.

Här finns ett kök med lantlig känsla, tre sovrum med plats för hela familjen eller för att välkomna gäster. Dessutom erbjuder huset ett härligt allrum eller, som i dagsläget, ateljé på vindsplanet.
I källarplan finns tvättstuga, bastu med dusch i anslutning, mycket bra förvaringsutrymmen, verkstad och garage med plats för två bilar och med laddbox.

Trädgården har härlig plan gräsyta, fina naturliga uteplatser och förutom möjlighet till odlingsland finns det bärbuskar och fruktträd.

Malmköping är en mycket charmig köping med bevarad 1700/1800-talskärna. God servicegrad och inom gångavstånd har vi affärer, krogar, antikvitetshandlare, vårdcentral, tandläkare och apotek. Dessutom bjuder samhället skola t.o.m högstadiet (gymnasieskola i Flen), goda busskommunikationer samt sport- och fritidsanläggningar som fotbollsplaner, slalombacke, tennisbanor, boulebana och stort strandbad vid Hosjön.

Karta för Malmagatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-malmkoping-flens-kommun-malmagatan-9-21328042

Avstånd till vatten: 1100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.