Mäldvägen 28 – 6 – Kristianstads kommun

Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Mäldvägen 28

På trevliga Möllebacken presenteras denna enplansvilla med plats även för den stora familjen. Renoverat kök med matplats och öppen planlösning till vardagsrum skapar trevliga sociala ytor att umgås på. Kamin höjer trivselfaktorn. Idag är huset inrett med fyra sovrum och för familjen som önskar fler sovrum är det enkelt att göra om det extra vardagsrummet till ytterligare ett sovrum. Badrummet från 2021 är modernt och helkaklat med både dusch och badkar. Huset erbjuder dessutom gästtoalett och bastuavdelning med en extra dusch. Utöver det finns två entréer och gott om förvaringsmöjligheter.

Från kök och två av sovrummen finns utgång till trädgården i perfekt söderläge. I den insynsskyddade trädgården finns överbyggd uteplats, trädäck, gräsmatta och plats för odlingar. Bilen parkerar du smidigt i garaget eller på uppfarten precis utanför. Här bor man rymligt, enkelt och bekvämt!

Möllebacken är ett lugnt och trevligt bostadsområde med mycket grönytor på cykelavstånd till centrala Kristianstad. Förskola och skola finns i närheten och aktiviteter för alla åldrar såsom fotboll, scouter, promenadslingor och golf runt hörnet. Kommunikationerna är smidiga med busshållsplats i området varifrån Stadsbuss 3 snabbt tar dig till centrum.

Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida!
Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Karta för Mäldvägen 28

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-mollebacken-kristianstads-kommun-maldvagen-28-21283744

Avstånd till vatten: 3100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.