Majorsgatan 38 – 6 – Kristianstads kommun

Utgångspris: 5 095 000 kr

Beskrivning av Majorsgatan 38

Beläget på en eftertraktad gata i centrala Åhus stoltserar denna magnifika tegelvilla anno 1917 med en helt magisk och insynsskyddad trädgård.
Generöst tilltagen takhöjd, vacker kakelugn, stora fönsterpartier och specialdesignat tegel på fasaden är bara några av fördelarna med detta fantastiska hem.

Interiört sträcker sig 136 + 63 kvadratmeter över tre plan i denna charmiga tegelvilla. Tre rymliga sovrum, ett ljust vardagsrum med tillhörande matplats och ett extra allrum, ett gemytligt kök, samt ett helkaklat badrum och toalett bidrar till den inre praktfullheten. Från masterbedroom på det övre planet når man även en härlig balkong som badar i kvällssol och fridfullhet.

Utomhus presenterar sig ett vidsträckt trädäck med flera uteplatser, skapade för att samla familj och vänner, ett inbjudande lusthus och en frodig grönska. Som pricken över iet finns även en länga som kan användas för förvaring alternativt omvandlas till en ungdomsbostad eller uthyrningsmöjlighet. Här är det endast fantasin som sätter gränser!

Här bor du centralt i Åhus med allt som finns att erbjuda – närhet till hamn, strand och skog, bättre kan det inte bli! Här finns även förskola, skola, livsmedelsaffär samt goda kollektivförbindelser med regionbuss 552.

Fastigheten säljs förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Nathalie Björk för mer information!

Karta för Majorsgatan 38

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-kristianstads-kommun-majorsgatan-38-21317954

Avstånd till vatten: 250 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.