Maderna 10 – 4 – Partille kommun

Utgångspris: 6.390.000 kr

Beskrivning av Maderna 10

Nu kan vi erbjuda er denna renoverade enplansvilla med gäststuga/uthyrningsdel, varmgarage och friggebod. Huset har genomgående ljus och trivsam atmosfär tack vare generöst ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier och ryggåstaket med den härliga takhöjden. Huset är välplanerat med social planlösning som erbjuder väl tilltagna sällskapsytor i form av kök med direkt kontakt med det trivsamma vardagsrummet. Vardagsrummet har en fin öppen spis som är centralt placerad som skänker trivsel och värme. Från vardagsrummets finns utgång till det generösa inglasade uterummet som går att nyttja stora delar av året.
Det finns två bra sovrum varav det ena har en rymlig walk-in closet. Lyxigt och nyrenoverat badrum från 2023 med påkostade och fina materialval.. I övrigt har huset ytterligare en praktisk och nyrenoverad tvättstuga med egen entré.

Lättskött trädgårdstomt om ca 1545 kvm som erbjuder stora, härliga grönytor för lek och spring med insynsskyddade träd och grönska runt. Tomten har ett underbart läge intill skogen som även den inbjuder till lek. Det finns altaner som går längs med nästan hela huset och som binder ihop till gästhuset.

Gästhuset på 34 kvm har kök, vardagsrum, sovrum och badrum med egen tvättmaskin. Perfekt boende för en tonåring, till gäster, kontor eller till uthyrning. Det finns även en friggebod på tomten. Dubbel garage om ca 50 kvm med vind.
Låga driftskostnader med ny värmepump, solceller, batteri, och egen elbilsladdare sörjer för låga driftskostnader. Möjligheten att hyra ut gästhuset ger även goda intäkter.

Här får man det bästa av två världar med den omedelbara närheten till vacker natur samt centrala Göteborgs puls och bekvämligheter på bekvämt avstånd. I närområdet finns badsjöar, golfbana, lunchrestaurang, skolor, service, kommunikationer och inte minst underbara strövområden. Landvetter flygplats nås på mindre än 15 min.


Karta för Maderna 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-furulund-partille-kommun-maderna-10-21297163

500

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.