Lyserna 12 – 3 – Varbergs kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lyserna 12

Längtar du efter att komma ut till lugnet och koppla av från vardagen? I Åkulla finns denna mysiga bostad med 2 281 kvm tomt och med kort promenadavstånd från Valasjön där du kan bada och fiska. Bostaden om 55 kvm är byggd -82 och tillbyggd -13 allt i ett plan. Här finns två sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare och i vardagsrummet en braskamin som gör sitt för att skapa mysiga stunder. Uteplatsen med sydvästläge når du från vardagsrummet och här har du solläge från morgon till kväll.

Bostaden har genomgått fler renoveringar som nya fönster, kök, badrum och trall. Bilen parkerar du i carporten som även har ett förråd.

På den natursköna tomten samsas gräs, blommor, buskar och träd på ett rogivande sätt. Här finns växthus för odling och precis intill stugan finns fina naturslingor.

På Åkulla fritidsanläggning kan man bada, paddla och åka skidor på vintern när snön ligger vit. För dig som uppskattar guldkant på tillvaron ligger Ästad Vingård ca 15 minuter med bil där de erbjuder hotell, spa och inte mindre än tre restauranger varav en har en stjärna i Guide Michelin. Varberg centrum ligger ca 25 min bort och Ullared ca 20 min.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Lyserna 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-akulla-varbergs-kommun-lyserna-12-21331730

Avstånd till vatten: 550 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.