Lyse 118 – 3 – Lysekils kommun

Utgångspris: 3.500.000 kr

Beskrivning av Lyse 118

Varmt välkommen till denna trevliga enplans villa med stor tomt areal om 3951 kvm. Villan erbjuder tre rum och kök med möjlighet till tre toaletter. Utöver finns en bastu och tre duschar. Utformningen på bostaden passar både för den enskilda familjen så som till uthyrning. Komplettera diverse boendeformen på tomtmarken alternativt nyttjar den så om den är idag, det kan behovs anpassas.

Närheten til vackra och genuina Skalhamn som har mycket att erbjuda för både året runt boende samt fritidsboende. I Skalhamn möts man av en hamn med båtplatser, bastuförening, omtyckta restaurangen Bastevik Bar & Kök. Här serveras vällagad mat på närproducerade råvaror och till det något gott att dricka från baren. Trubaduraftnar varvas med quizkvällar och räkfrossa. Stället är mycket populärt bland boende och besökare. Underbara badmöjligheter från klippor i genuin skärgårdsmiljö samt vackra promenadstråk.
På Basteviksholmarna finns 4 olika ställen att ta sig ett bad. Vid badplatsen rakt utanför restaurangens område, Bastevik Bar & Kök, finns en grillplats att slå sig ner vid och plocka fram dagens fångst. Här har du första parkett när solen sänker sig ner i västerhavet om kvällarna, och bjuder på en alldeles magisk känsla. Och är man ändå i krokarna ska man inte missa det otroligt fina Kollerödsbadet. Bara 10 minuters promenad från hamnen och en av kommunens finaste badplatser enligt oss. Här finns både strand, brygga, badstege och hopptorn – bad som passar alla i sällskapet med andra ord.

Närhet till Lysekils tätort om ca 15 minuters bilfärd. Där finns allt vad man kan behöva av Livs, bank, post, mysiga butiker, restauranger och caféer.

Välkommen på visning!

Karta för Lyse 118

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-lysekil-lysekils-kommun-lyse-118-21267375

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.