Lyftstigen 1 – 6 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Lyftstigen 1

Lyftstigen 1 – 147 KVM

Låt oss presentera en helt nybyggd villa från Myresjöhus som dessutom är byggd på en av områdets bästa tomter. Huset enligt konceptet ”Flyttklart” innebär att ni kan flytta in i huset direkt och börja leva. Samtidigt får ni alla de fördelar i form av garantier och försäkringar som det innebär att bygga nyproducerat. Den stora skillnaden är att ni slipper tänka på osäkerheten kring byggnadskreditiv, byggkostnader, planering och osäkerheten kring din boendekostnad.

Huset är på ca 147 kvm med en naturskön tomt om hela 825 kvm.
Lyftstigen 1 innefattar ett påkostat hus med generösa ytor för både lilla och stora familjen. Här finns mycket god förvaring i form av stor klädkammare samt separata garderobslösningar. I entréplan finns allrum, två sovrum, generöst badrum med fina materialval och separat tvättstuga med groventré.

På övre plan faller ljuset in fantastiskt. Här finns generöst kök från HTH som tillsammans med vardagsrummet skapar en social punkt när vänner och familj umgås.
Här finns dessutom två sovrum samt stilrent badrum. Från vardagsrummet nås ett trädäck som därefter leder ut till den egna trädgården.
I taket sitter energieffektiva spotlights. Fönster från Elitfönster i industriell stil (3-glas isoler).

En trädgård om totalt 825 kvm med naturen i harmonisk övergång. Tomten kommer att finplaneras av Myresjöhus/OBOS och allt arbete samt material ingår.

Nu har ni chansen att bli dem första som bor i det här nybyggda huset med 6 rum och kök. Här bor ni underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Ni slipper dessutom fastighetsavgift i 15 år.

Låter detta intressant – ta kontakt med oss på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri så berättar vi mer.

Karta för Lyftstigen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-mansarp-jonkopings-kommun-lyftstigen-1-20547458

Avstånd till vatten: 950 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.