Lybecks väg 6 – 6 – Landskrona kommun

Utgångspris: 12 500 000 kr

Beskrivning av Lybecks väg 6

I pittoreska fiskeläget Ålabodarna erbjuds denna fastighet med möjlighet att variera ert privata boende utefter den storlek ni vill ha i kombination med ansenlig hyresintäkt.

Bostadshuset anno 1928 är stiligt uppfört i Helsingborgstegel och är beläget på en stor sluttande tomt med fantastisk utsikt!

Huset består idag av två lägenheter samt källarplan med separat ingång. Entréplan och nyligen renoverat källarplan med vattenburen golvvärme är lediga för nya ägare och kan då med fördel slås ihop för en total yta om ca 145 kvm.

Lägenheten på andra plan är på 70 kvm och uthyrd idag till ett par som trivts fint där i flera år.

Byggnaden är uppförd på källargrund med stomme och fasad av tegel, bjälklag av trä och har eternitpannor på taket. Uppvärmning sker via värmepump luft/vatten. Genomgripande renoveringar har utförts succesivt av huset sen 2010 och framåt. Stora markarbeten har också utförts och skapat den härliga och terrasserade trädgårdsmiljön med behaglig stentrappa upp till översta nivå där du kan lägga dig i ett utespa och njuta av den fantastiska vyn. På tomten finns också de gamla fiskebodarna kvar. Dessa är förstärkta och kan förädlas ytterligare om man vill.

Driftskostnader2023 uppgick till 62 803 kr fördelade på el för uppvärmning och hushåll om 45 438 kr, V/A 7 433 kr, renhållning 7 432 kr och samfällighetsavgift 2 500 kr.

Energideklaration är utförd 2019 – Energiklass G.

Välkomna att höra av er för mer information. Visningar sker endast enskilt i detta fall och efter samtal om möjligheter att finansiera ett köp enligt önskemål säljaren.

Karta för Lybecks väg 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-alabodarna-landskrona-kommun-lybecks-vag-6-21305542

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.