Lunnom 1204 – 6 – Östra Göinge kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lunnom 1204

På naturskönt läge strax utanför Broby presenteras denna idylliska hästgård med anor från förra sekelskiftet. Denna plats ligger som i en glänta inbäddad bland skog och grönska. Huset som är tillbyggt i omgångar erbjuder trevliga sällskapsytor, fyra sovrum samt både uterum och uteplats i perfekt solläge. På gården finns förutom boningshuset även verkstadsbyggnad, hobbyverkstad, vedförråd och boxar med plats för tre hästar. På tomten finns även hage med stor lösdrift samt skog och gräsmatta. Sommarhagar kan eventuellt finnas att låna.

Läget är fantastiskt med fina ridvägar mot Glimåkra, Säflacka och Emmislöv för långritt i skog och på ängar. Vackra Tydingesjön är endast 5 min bort. För barnfamiljen som uppskattar närhet till skolor nås förskolor, Prästavångsskolan (F-6) och Göingeskolan (7-9) på några minuter i Broby. Ca 500 m till busshållsplats underlättar vardagen.

Gården består av de två samtaxerade fastigheterna Lunnom 11:4 och 11:5.

Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Karta för Lunnom 1204

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-lunnom-ostra-goinge-kommun-lunnom-1204-21330357

Avstånd till vatten: 1300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.