Lungviksvägen 42 – 5 – Karlstads kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Lungviksvägen 42

Vi har nöjet att presentera denna fina villa med vidsträckt utsikt över vackra Vänern. Villan är belägen i lugnt och naturnära område i Lungvik. Här bor du med underbar utemiljö och soliga altaner, uppvärmd pool, utekök med tak och flera platser för möblemang där man kan njuta av lata dagar i solstolen, middagar med nära och kära och härliga kvällar med utsikt över Vänern.
Villan har ett härligt ljusinsläpp från fönster i fyra väderstreck som bidrar till en luftig och öppen känsla. Genomgående ljusa ytskikt och fina detaljer så som massiva ekgolv. I tillägg till uteplatserna erbjuder tomten trevliga gräsytor och lummiga buskar. Ett plus är även den nyrenoverade gäststugan som både är uppvärmd och isolerad och som lämpar sig perfekt för övernattande gäster.

Här njuter du av lugnet och det lantliga läget i Lungvik med närhet till flera fina badplatser samt båtbrygga i Vänern. Du bor endast 10-15 minuter från Karlstad och har än närmare till matbutiker och restauranger i såväl Skattkärr som Välsvikens handelsområde.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Lungviksvägen 42

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-lungvik-karlstads-kommun-lungviksvagen-42-20764755

Avstånd till vatten: 100 meter

Foto av: Jack Bardhamre @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.