Lundagatan 2 – 5 – Trosa kommun

Utgångspris: 6.895.000 kr

Beskrivning av Lundagatan 2

Endast ett ”stenkast” från Västra Långgatan och kvarteren i gamla Trosa stad, ligger denna charmfulla och genomgående mycket smakfullt renoverade villa med lummig trädgård, gårdshus och växthus.
Här kan man njuta av utsikten över takåsarna mot ån i öster och duka upp för många gäster i det generösa matrummet eller i trädgården, i det inglasade uterummet och på terrassen.

Övervägande del av entréplanet består av kök/matrum/vardagsrum i öppen planlösning med full takhöjd till nock, vitmålade takbjälkar, mattlackat askgolv, vägghängd kamin och fönsterpartier i tre väderstreck – härifrån når man också terrassen i öster och altanen i väster.
Köket har inredning i vitt med vitrinskåp, italienskt kakel och arbetsbänkar i granit med infälld gashäll och inbyggnadsugn.
Vid entrén ligger det helkaklade duschrummet och ett av husets sovrum, med praktisk klädförvaring och utgång till balkongen och terrassen mot trädgården.
Litet loftrum över sovrummet.

Suterrängplanet, som är genomgående inrett med klinkergolv, består av ett större sovrum, allrum med öppen spis och utgång till uterummet och trädgården, smakfullt inrett duschrum, tvättstuga, gästtoalett och ett mindre gästrum med köksdel. Mat/vinkällare med luftvärmepump.
Vidbyggt med huset finns ett garage inrett med el och vatten.

Två gårdshus, uppförda 2014/2017, som är inredda med vardagsrum och sovrum (25 kvm) respektive kök och duschrum (15 kvm). Nuvarande ägare har haft uthyrning ”bed & breakfast”, men husen kan naturligtvis med fördel nyttjas som t.ex. gästhus, som kontor eller som tonårsboende.

Möjlighet till båtplats vid ån samt övertagande av motorbåt.
Observera: total golvyta i huvudbyggnaden: ca 154 kvm. Köparen uppmanas att själv låta utföra en uppmätning av ytorna i husen, i det fall det är av vikt för köparen.

Karta för Lundagatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-trosa-centralt-trosa-kommun-lundagatan-2-21297477

600

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.