Luktärtsvägen 4 – 5 – Ulricehamns kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Luktärtsvägen 4

Med en gräsmatta likt en golfgreen och områdets mest välskötta trädgård, bjuder vi in till visning av Luktärtvägen 4. Huset har haft samma ägare sedan 1984 och dessa har minsann inte legat på latsidan utan har genom åren gjort stora investeringar i huset. Ta gärna del av den gedigna renoveringslistan längre ner i annonsen.

Huset ligger på en lugn gata på övre Fredriksberg, ett stenkast från lekplats, skolor och friluftsliv. Entréplan med rymligt kök, social ytor, master bedroom, badrum som totalrenoverats 2024 och tvättstuga. Ovanvåning med två sovrum, badrum och stort vardagsrum. Här kan du välja mellan fyra olika uteplatserna att dricka ditt kaffe och glöm inte vattna blommorna i trädgården. Bilen parkeras i garaget som har elport och huset har ett vattenburet system med en luft/vattenpump som ger låga driftkostnader och självklart finns fiber indraget.

Hoppas vi ses på visningen! / Josefine

Anmäl ditt intresse och förbered dig genom att:
– Åk förbi huset och bekanta dig med området
– Låt oss hjälpa dig med att ordna lånelöfte via våra samarbetspartners
– Har du ett ägt boende? Boka en kostnadsfri, muntlig värdering av din nuvarande bostad. Kontakta Josefine Härngren på 0321-53 07 74 eller [email protected]

Karta för Luktärtsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ulricehamn-ulricehamns-kommun-luktartsvagen-4-21074376

Avstånd till vatten: 1100 meter

Bild från: Foto av: Mattias Nilsson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.