Lövvägen 13 – 6 – Kalix kommun

Utgångspris: 2.895.000 kr

Beskrivning av Lövvägen 13

Lövvägen 13 är en charmig och välskött gård med gårdshus centralt belägen i vackra Kalix. Denna fastighet har en lång historia och utstrålar en känsla av hemtrevnad och tradition.

Huvudbyggnad:
Gården har en ståtlig huvudbyggnad med en klassisk arkitektonisk norrbottnisk stil som ger den en tidlös och elegant atmosfär. Den karakteristiska träfasaden är väl underhållen och ger huset en genuin nordisk charm. Huset har entréplan med hall, kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga. Övre plan har 4 sovrum samt badrum. Mindre källarplan med dusch, badkar och tvättmaskin.

Uthus:
Uthuslängan består av ett vinterbonat gårdshus om ca 40 kvm med allrum/kök, bastu/relax, dusch och WC. I allrummet finns en mysig braskamin. Här finns även ett inglasat uterum om ca 25 kvm med anslutning till terrass och poolområde. Garaget i byggnaden är varmbonat och ca 100 kvm. Längan ger gott om förrådsutrymmen med sina tre förråd. Vidare finns en carport vidbyggt samt ett skotergarage.

Trädgård:
Fastigheten har en stor trädgård som omger huvudbyggnaden samt gårdshuset och ger en naturlig skärm mot omgivningen. Trädgården är omsorgsfullt anlagd med välskötta planteringar, grönskande träd samt två växthus och eldstad. Det finns gott om utrymme för lek i poolen samt övriga utomhusaktiviteter.

Centralt läge:
Fastigheten är beläget på gata vid återvändsgränd. Här bor man med närhet till skola och natur endast 5 min från centrala Kalix.

Fastigheten på Lövvägen 13 har en rik historisk atmosfär. Det är en plats där tradition möter modern komfort och där du kan skapa nya minnen samtidigt som du uppskattar det förflutnas skönhet.

Sammanfattningsvis är Lövvägen 13 en vacker och välskött gård med gårdshus som erbjuder en unik kombination av tradition, modernitet och fantastiska utemiljöer.

Kontakta mäklaren för mer information samt för att boka visning!

Karta för Lövvägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-rolfs-kalix-kalix-kommun-lovvagen-13-20567795

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.