Lövnäs Östansjö 1 – 5 – Arvika kommun

Utgångspris: 3 300 000 kr

Beskrivning av Lövnäs Östansjö 1

Unik sekelskiftesidyll med fantastisk sjöutsikt och lummig trädgård!

Välkommen till denna mycket charmiga sekelskiftesvilla vid sjön Mangen! Med sina välbevarade detaljer från förr kombinerat med moderna bekvämligheter blir detta hus en dröm för den som uppskattar historia och stil.

Den generösa boytan på 168 kvm ger gott om utrymme för hela familjen att trivas och leva i. Här finner du en smart planlösning som skapar en öppen och luftig känsla genom hela huset. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över sjön samt den lummiga tomten.

På denna tomt om hela 4 925 kvm skapar möjlighet till lek och avkoppling för både de stora och små. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för grillkvällar med vänner och familj. Här kan du njuta av den naturnära omgivningen och lyssna till fågelkvitter.

Läge är verkligen något som denna bostad kan erbjuda. Belägen i populära Mangskog får du både närhet till naturen och bekvämligheter som skola, affärer och kommunikationer.

Sammanfattningsvis är detta ett boende som har det mesta man kan önska sig – sekelskiftescharm, generösa ytor, en stor och lummig tomt samt närhet till sjön och naturen. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende här i Mangskog!

Karta för Lövnäs Östansjö 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-mangskog-arvika-kommun-lovnas-ostansjo-1-21325690

Avstånd till vatten: 50 meter

Foto av: Yohanna Adolfsson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.