Lövkulleskogen 50 – 5 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 4.195.000 kr

Beskrivning av Lövkulleskogen 50

Strax utanför centrala Göteborg ligger denna villa inbäddad i idyllisk natur med en fastighet på 1617 kvm. Huset är beläget i hjärtat av Gunnilse och har en stor, härlig insynsskyddad trädgård där gräsmattorna övergår direkt i lummig lövskog fylld med vitsippor och liljekonvalj. Runt knuten växer hallon och smultron och i skogen en bit bort hittar ni blåbär, lingon och svamp. På tomten finns även en carport, ett minireningsverk och den egna brunnen. Bostaden är placerad på lagom avstånd från grannar och här infinner sig lugnet så fort du kommer hem.

Boendet är en mysig 1-plansvilla med stor inredd källare. Huset totalrenoverades invändigt 2015 och inger nu en mycket härlig, ombonad känsla med fördelar som braskamin i vardagsrummet, kök med öppen planlösning, och 4 sovrum i varierande storlek. Badrum finns både uppe och nere och på källarplan finner du också tvättstuga samt pannrum. Den vackra murstocken är original från 1945. I samband med renoveringen gjordes även större delen av bottenplattan om och vinden inreddes till ett rymligt förråd. Ett ytterligare större förrådsutrymme med egen ingång finns i krypgrunden bredvid den inredda källaren.

På Lövkulleskogen är alla årstider lika vackra och i trädgården kan man välja mellan flertalet uteplatser där man kan grilla, fika eller bara njuta av solen och fågelkvittret.
I närområdet finns mataffär, Lerjedalens golfklubb, skola och förskola, pizzerior och bensinstationer. Det är också nära till flera badsjöar och ett större naturreservat med många vackra vandringsleder och naturstigar. Från hållplatsen, 10 minuters promenad från huset, tar ni er till Göteborg på ca 24 minuter med buss. Perfekt för er som vill bo nära både staden och naturen!

Karta för Lövkulleskogen 50

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gunnilse-goteborgs-kommun-lovkulleskogen-50-21147336

Avstånd till vatten: 1700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.