Lotsvägen 4 – 6 – Bromölla kommun

Utgångspris: 5 000 000 kr

Beskrivning av Lotsvägen 4

Välkommen till en bostad där varje detalj är noggrant utvald för att skapa ett hem som är lika imponerande på insidan som på utsidan.
År 2020 byggdes enplansvillan som erbjuder en stilren och tidlös interiör där allt känns nytt och fräscht.
Den generösa takhöjden och den infällda takbelysningen vid de sociala ytorna ger en härlig känsla av rymd och ljus. Hemmet har genomgående parkettgolv med härlig vattenburen golvvärme som garanterar komfort året runt. Köket är välutrustat med moderna bekvämligheter och erbjuder både en matplats intill och vid köksön. Här kan familjen samlas för middagar och umgänge i en miljö som är både funktionell och inbjudande. Med två allrum och fyra sovrum är detta hem perfekt för tonårsfamiljen eller för dem som söker lugn och ro. De två helkaklade badrummen är stilrena och praktiska varav ett har badkar som ökar vardagslyxen.

Utvändigt omges huset av ett härligt trädäck i vinkel med pergola, byggt för att njuta av både havsutsikt och solnedgångar. Den välskötta gräsmattan, med automatisk bevattning vid tujahäcken, erbjuder plats för kubbturneringar eller skapande av eget odlingsland. Intill huset ligger en carport med plats för två bilar och två praktiska förråd för alla redskap, cyklar och tillhörigheter. För den friluftsintresserade finns det dessutom plats för båt, husbil eller annat fordon på den stora nyasfalterade uppfarten.

Här bor du på en lugn återvändsgata med närhet till badstrand med badbrygga, hamn, skolor, lekplats och alla faciliteter som erbjuds i närliggande Sölvesborg och Bromölla.
Ta tillfället i akt och förvärva Lotsvägen 4 – en villa med modern bekvämlighet i härlig miljö!

Kontakta gärna ansvarig mäklare för en privat visning!

Karta för Lotsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-valje-edenryd-bromolla-kommun-lotsvagen-4-21354985

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.