Lostigen 4 – 4 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 1.995.000 kr

Beskrivning av Lostigen 4

Kan det här vara det charmiga huset som ni letat efter hela sommaren? Tegelvilla beläget i vackra Väsbyholmsviken. Här erbjuds en stor trädgård med ytor för lek, pool & bastubad och välsmakande matlagning på den murade spisen. Kort gångavstånd till bad i Mälaren. Ett sommarparadis inbäddat i vacker grönska!

Villan är fördelad på två våningsplan där entréplan erbjuder ett praktiskt kök med allt ni behöver för matlagning. Ugn, micro, diskmaskin och häll. Kyl och frys med inbyggd ismaskin. Duka enkelt upp ett matbord för 4-6 personer mellan kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning. Vardagsrummet går på ett trivsamt vis att möblera med soffa och mediabänk. Kontorsutrymme med plats för ett stort skrivbord. Helkaklat badrum med badkar och intilliggande tvättstuga med moderna maskiner. Övervåningen erbjuder två rum som kan inredas som sovrum och allrum. Förvaringsutrymme i garderober på övervåningen. Ytskikten är genomgående ljusa med vita träpaneler i flera rum som ger en lantlig charm. På gården finns en byggnad med förrådsutrymme och bastu med rustik känsla. Trädgården erbjuder fruktträd, bärbuskar och odlingsmöjligheter. Vackra partier med berg i dagen och naturtomt. Fastigheten ligger med kort gångavstånd till Mälaren där det finns möjlighet att ta sig ett svalkande dopp! Fastigheten är utrustad som permanentboende men kan likväl användas som fritidshus om så önskas!
Friköpt tomt, kommunalt vatten & avlopp.

Roxnäs som ligger nära både vatten och skog ger dig möjlighet till rekreation, vandring, cykling och bad inom korta avstånd. En mil utanför Eskilstuna och endast 3 kilometer till Torshälla som erbjuder närservice med apotek, vårdcentral, Systembolag, flera restaurangen och livsmedelsbutiker. På cykelavstånd från Roxnäs finns inom rimligt avstånd Wäsby Magasin med välbesökt inredningsbutik, ostaffär och café. Fortsätter man cykelturen ned till Mälarens strand finner man Mälarbadens Golfklubb som också har restaurang och erbjuder möjlighet till padelspel. I Torshälla finns förskolor och grundskolor upp till årskurs 9. En kort bilresa bort finner du Folkesta handelsområde med bland annat Willys, Jula, Byggmax och flera andra butiker.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

Karta för Lostigen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-50m2-roxnas-eskilstuna-kommun-lostigen-4-20315903

Avstånd till vatten: 250 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.