Lönnvägen 1 – 2 – Västerås kommun

Utgångspris: 1.195.000 kr

Beskrivning av Lönnvägen 1

Varmt välkommen till denna sjö- och naturnära enplansvilla om 2 rum och kök med utsikt över det öppna landskapet på Gångholmen! Här erbjuds ett idylliskt boende som går att nyttja som både fritidshus eller permanentboende till en låg driftkostnad. Här bor du nära Västerås Centrum trots en lugn och fridfull känsla av den lantliga miljön strax innan Tidö-Lindö.

Här erbjuds ett genomgående fräscht boende där köket och vardagsrummet möts i en social öppen planlösning. Köket är ljust och rymligt med en centralt placerad matplats och vardagsrummet erbjuder en härlig rymd med plats för en större soffgrupp. Vidare nås ett rofyllt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Badrummet är renoverat 2020 och går i stilfulla tidlösa toner utrustat med bl.a. dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Till detta fantastiska boende erbjuds en stor grönskande trädgård med uteplats under tak i direkt anslutning till huset och en pergola för härliga grillkvällar. Här finns även en stor uppfart med plats för flertalet bilar och möjlighet att bygga ut boendet för att få ett extra rum om så önskas. Endast en kortare promenad bort finns en gemensam badplats med brygga som delas med andra husägare i området samt en båtplats som ingår i arrendeavgiften. Ett prisvärt boende du inte får missa. Varmt välkommen på visning!

– Fastigheten är förbesiktigad, kontakta ansvarig mäklare för protokoll.

Karta för Lönnvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-2rum-gangholmen-vasteras-kommun-lonnvagen-1-20034055

Avstånd till vatten: 300 meter

Foto av: Kim Lill @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.