Lokvägen 39 – 5 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 3.495.000 kr

Beskrivning av Lokvägen 39

Välkommen till Lokvägen 39 – Här bor du i omtyckt villaområde i Påarp, på bra läge med en stor och härlig tomt som vetter mot grönområde. En klassisk familjevilla som bjuder på 145 kvadratmeter boyta fördelat på fem rum och kök samt två badrum och riktigt fin tvättstuga. På fastigheten ryms även garagebyggnad med utbyggd förrådsdel, inglasat uterum och uteplats i perfekt västerläge! På några minuters gångavstånd nås utomhusgym, flera fina lekplatser och hagaskogen med mysiga promenadstigar – extra bra för barn och hundägare.

Stora delar av huset har genomgått omfattande renovering med bland annat nytt kök från IKEA, två helkaklade badrum samt byte av fönster & dörrar. Interiören är stilren och hela bostaden upplevs ljus, öppen och rymlig. Med fem rum i varierad storlek ryms plats för den stora familjen och det finns möjlighet till såväl extra tv-rum som hemma kontor. Entréplanet består idag av öppen hall med bra förvaring, groventré med tvättstuga, stort och otroligt fräscht kök, vardagsrum med kamin, badrum med dusch samt ett rymligt sovrum. En trappa upp finns ytterligare två sovrum, ett allrum, rejäl klädkammare samt bostadens andra badrum.

Från vardagsrummet tar du steget ut till uteplats med trallgolv med intilliggande inglasat uterum. Trädgården vetter mot ett stort grönområde avgränsat av buskar och träd. Här sitter du på uteplatsen ljumna sommarkvällar och lyssnar på fågelkvitter och trädens sus. Gör en genväg genom häcken och barnen har stora, fina ytor att leka på. Extra vackert är det under hösten när de gula färgerna kommer fram och du kan njuta av vyn från både uterum, vardagsrum och ett av sovrummen.

Påarp ligger cirka 10 kilometer öster om Helsingborgs stadskärna och erbjuder en perfekt kombination av landsbygdens lugn och närheten till staden. En mysig ort som lockar med vacker omgivning och en trevlig atmosfär. På Lokvägen 39 bor du på gångavstånd till skola och förskola, omringad av cykelvägar, gångstigar och grönområden. Med närhet till välsorterad ICA och tågstation, blir vardagen bekväm. Oavsett om du behöver ta dig till jobbet, skolan eller göra inköp finns allt du behöver inom räckhåll.

En trevlig villa där ni kan flytta rakt in och känna trygghet i vetskap om att flera stora renoveringar nyligen är gjorda, men var och en får sätta egen prägel i sovrummen med lite ny färg och fix.

Är du intresserad av en förhandsvisning? Kontakta ansvarig mäklare.

Karta för Lokvägen 39

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-paarp-helsingborgs-kommun-lokvagen-39-21205319

3600

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.