Lokegatan 3 – 6 – Landskrona kommun

Utgångspris: 5.495.000 kr

Beskrivning av Lokegatan 3

Välkommen till Lokegatan 3 i Glumslöv – ett exklusivt enplanshus med källare som har genomgått en imponerande renovering för att bli en pärla av modern elegans. Denna charmiga bostad har varit föremål för omfattande renoveringar sedan 2017, och varje detalj har omsorgsfullt utformats för att skapa en harmonisk och stilfull atmosfär.

Huset välkomnar dig med en inbjudande yttre fasad, vars nyputsade ytor och ett helt nytt tak med betongplattor inte bara ger en känsla av trygghet utan också ett visuellt intryck av högsta kvalitet. Det estetiska intrycket följer med in i bostaden, där varje rum har genomgått en noggrann förvandling.

Det nya köket är en mästarklass i modern design, utrustat med toppmoderna apparater och eleganta stenskivor som sträcker sig överallt – från köksbänkarna till fönsterkarmarna. Här blir matlagning en njutning och måltider blir till sociala händelser.

Hela hemmet genomsyras av ljus och rymd, och med de nya golv som installerades 2023 känns varje steg som att kliva in i en lyxig reträtt. Målningen invändigt, inklusive tak och väggar, är från 2023 och ger en fräsch och tidlös känsla i varje rum.

Utomhusområdet är lika imponerande med en pool komplett med nytt pooltak och liner från 2019. Det omgivande trädäcket skapar en perfekt plats för avkoppling och underhållning. En ny garageport och nya dörrar kompletterar huset och ger en enhetlig och modern prägel.

Lokegatan 3 är inte bara ett hus – det är en investering i en livsstil där modern komfort möter klassisk charm. Här får du inte bara ett hem utan en upplevelse av sofistikerad boende. Missa inte chansen att äga detta unika och stilfulla enplanshus med källare i hjärtat av Glumslöv. Kontakta oss för en visning och upptäck förtrollningen av detta exklusiva boende.

Karta för Lokegatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-landskrona-kommun-lokegatan-3-21271080

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.