Lökagården 2779 – 3 – Svalövs kommun

Utgångspris: 1.550.000 kr

Beskrivning av Lökagården 2779

Drömmer ni om en lugn oas med helt fantastiska omgivningar med fina promadstråk runt knuten. Då har ni hittat rätt. Med den ståtliga skogen som granne infinner här sig ett naturligt lugn där ni kan verkligen andas ut. Trädgården är belägen i bästa sydväst läge med stora gröna ytor. Det nybyggda trädäcket fullständigt badar i solljus och här finns plats för både lounge soffor och matbord. Tänd upp grillen efter en lång arbetsvecka och njuta av tillvaron.

I stugan finns två sovrum som idag möbleras med 2 dubbelsängar. Vill ni ha fler sovplatser finns det stora möjligheter för våningssängar och bäddsoffor. Till detta finns en stor gäststuga med plats för ytterligare 1 dubbelsäng. I gäststugan är det utdraget vatten och ett handfat finns att tillgå för de som övernattar. Det väl tilltagna vardagsrummet har stora fina fönsterpartier ut mot trädäcket och trädgården. En centralt belägen braskamin skapar härlig stämning med sitt knastrande likväl som den hjälper till med uppvärmningen av bostaden.

I köket finns gott om ytor till förvaring och arbetsbänkar. Kyl och frys i fullstorlek gör att ni kan spendera flertalet nätter i sträck utan att behöva oroa er över att behöva åka till affärer.

Karta för Lökagården 2779

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-svalovs-kommun-lokagarden-2779-20565996

2700