Ljusterövägen 72 – 4 – Österåkers kommun

Utgångspris: 2.495.000 kr

Beskrivning av Ljusterövägen 72


På stor tomt om 3720 kvm, beläget i en skogsglänta med ett ostört läge helt fritt från insyn, finns detta charmiga 50-talshus. Den stora tomten har öppna plana gräsytor med gott om plats för lek- och bollspel. Sommartid växer här massor med blommor och tomten är fylld av fina planteringar, växtligheter och träd. Rofylld utsikt mot skog och åkermark. Stor altan med utgång från vardagsrum.

Huvudbyggnaden – som tack vare sina flertalet fönster upplevs mycket ljus – är i välbevarat originalskick med tidstypiska detaljer så som bl.a. vackra trägolv. Vissa delar av huset har nått sin tekniska livslängd. Här bereds den nya ägaren möjligheten att sätta sin egen prägel på hus och fastighet.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall, med plats för avhängning. Till höger finns entréplanets helkaklade badrum med duschhörna. Från hallen finns nedgång till husets källarvåning.

Rakt fram från hallen finns rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp och matbord. Fina fönster i tre väderstreck ger bra ljusinsläpp. Här finns dubbeldörrar som leder ut till husets stora altan. Vardagsrummet var ursprungligen två rum och kan enkelt avskärmas om så önskas.

I anslutning till vardagsrummet finns köket med stor serveringslucka mot vardagsrum vilket ger en social planlösning. Köket är utrustat med gott om arbetsyta, bra förvaring, kyl, diskmaskin, spis med ugn samt fläkt. Två stora fönster ger köket bra arbetsljus.

På övervåningen finns tre stycken sovrum, helkaklad WC samt gott om garderober för förvaring.

I husets källare – som har full ståhöjd – finns ett garage, förråd, matkällare samt pannrum.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat vilket ger köparen möjlighet att utforma sitt boende med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området.

Ljusterövägn 72 ligger mycket centralt på Ljusterö. Här bor man med direkt närhet till naturen och fina strövområden. På Ljusterö har man alltid närhet till havet. Med båt når man massor av fina bad- och utflyktsöar.

Ljusterö är en av Skärgårdens största öar och erbjuder gott om härliga utflyktsmål. Här finns välbevarade skärgårdsbyar, fiskelägen, fiske, bad, och båtliv. Det finns flera ställen där man kan ta Waxholmsbolagets båtar ut i Skärgården. I Linanäs finns flera restauranger och gästhamn med full service.

På kort avstånd från fastigheten finns Ljusterö torg med dess utbud av välrenommerad ost&deli butik, livsmedelsaffär, restaurang, sushi, café, pizzeria samt ombud för apotek och systembolag. I närhet till torget finns också skola/förskola.

Kommunikationerna till fastigheten och Ljusterö är mycket goda. Busshållplats finns på gångavstånd i närområdet. Till färjan, som går till fastlandet, är det ca 3 minuter med bil. Färjan trafikeras med täta avgångar. Till Stockholm City är det ca 60 minuters bilfärd.

Huset säljs besiktigat. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in er på visning!

Karta för Ljusterövägen 72

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-ljustero-osterakers-kommun-ljusterovagen-72-20112697

Avstånd till vatten: 650 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.