Ljungsätersvägen 4 – 6 – Vellinge kommun

Utgångspris: 11 895 000 kr

Beskrivning av Ljungsätersvägen 4

VISNINGEN INSTÄLLD!

VOILÀ! SOM HÄMTAT UR EN SAGA…

…här är huset alla pratar om. En sagolik fastighet med oemotståndlig hörntomt i sann ”Ljunghusenanda”. En älskad klassiker med snickarglädje till dig som värdesätter ett lagom stort hus med mycket hjärta. Du bor nära kanalen och Ljunghusens vackra strand på ett inbäddat läge med mycket tall, rhododendron och ljung som så vackert omfamnar denna dröm. Huset är byggt på 90 talet och erbjuder fyra sovrum och charmerande detaljer för den som vill ha något alldeles extra.

En sällsynt tillfälle att förvärva denna drömfastighet är i princip ensam av sitt slag. Här kan man flytta rakt in i drömmen om det underbara året-runt-boendet eller sommarhuset – det passar faktiskt precis lika bra vilket som.
Det ljuvliga trähuset med tydlig Villa Villekulla-känsla med sina spröjsade fönster och charmiga verandor är idyllen för er som söker ett mysigt hus nära strand, hav och natur. Placeringen kunde knappast bli bättre då fastigheten är belägen på unik och bedårande naturtomt om hela 1 782 kvadratmeter. Öppna altandörrarna, se ut över den stora, unika naturtomten och låt lugnet skölja över dig. För precis så är det att bo här, det är påtagligt. Närheten till vattnet har man bara runt knuten där man snabbt kommer ut på Marinavägen och båtlivet intill kanalen och den vackra Ljunghusen-stranden nås på en kort promenad.

Huset är otroligt välplanerat och här finns plats för många tack vare sovrummen, de två allrummen, det sociala köket och den generösa utemiljön. Ett socialt och trivsamt hus då det dessutom finns ett fint gästhus på tomten där det ryms ett mindre kök, allrum, sovrum, sovloft och badrum. Man kan förstås även använda detta som hemmakontor om man önskar. Såklart finns egen uppställningsplats för två bilar i nära anslutning till gästhuset.

Känslan är påtagligt ombonad, varm och personlig. Vackra trägolv, tornrummet i sitt unika slag som man bjuds på från såväl kök som ovanplanets master bedroom, verandor och ett underbart ljusinsläpp.

Om du gillar det du ser kommer du älska det när du upplever det.
Varmt välkomna till Ljungsätersvägen 4.

Karta för Ljungsätersvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-ljunghusen-vellinge-kommun-ljungsatersvagen-4-21317923

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.