Linvägen 11 – 10 – Örebro kommun

Utgångspris: 3.495.000 kr

Beskrivning av Linvägen 11

Välkomna till denna rymliga 1 ½-plansvilla med källare, beläget på en lugn och insynsskyddad tomt i familjevänliga Garphyttan. Huset präglas av en unik kombination av gedigen charm och modern komfort, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling och kvalitetstid med familjen.

När du kliver in i hallen möts du av en ljus och inbjudande entréhall, som leder vidare till husets hjärta – det praktiska och trevliga köket från Marbodal med stenskiva (2017). Här finns gott om plats för både matlagning och gemensamma måltider. På entréplan finner du också ett vardagsrum i direkt anslutning till köket i bra storlek samt två sovrum i bra storlek, ett nybyggt badrum med dusch och tvättstuga och ett ytterligare badrum i anslutning till hallen. Stort allrum med värmande kamin och direkt access till den inglasade altanen. Övervåningen erbjuder ytterligare två sovrum. Uteplatsen är en sann pärla med sitt västerläge där man gärna avnjuter många timmar i antingen spa-badet eller i det inglasade uterummet. Här kan du njuta av solen under dygnets alla soliga timmar. Trädgården är lättskött och ger dig möjlighet att odla i både trädgårdsland och växthus. När det gäller praktiska detaljer har huset ett dubbelgarage med plats för två bilar om ca 50 kvm. Ett stort extra trädgårdsförråd finns för förvaring av trädgårdsredskap och liknande.

Vid foten av Kilsbergen. Ungefär 4 km från Garphyttan finner du Ånnaboda som är hela Närkes friluftscentrum i Kilsbergen. Härifrån utgår vintertid ett av Svealands största spårsystem för längdskidåkning och sommartid finns en välbesökt badplats vid Ånnabodasjön. Bor du i Garphyttan så har du närhet till friluftslivet med milslånga MTB-leder, Bergslagsleden och andra badsjöar på cykelavstånd. Med bil eller buss är du inne i Örebro city på ynka 10-15 minuter.

Välkommen till en fantastiskt villa där mysfaktorn går hand i hand med bekvämlighet och närhet till natur och service. En plats att verkligen kalla för hem. Kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att ta del av mer info!

Karta för Linvägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-10rum-garphyttan-orebro-kommun-linvagen-11-21289177

500

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.