Lindängsvägen 37 – 5 – Ulricehamns kommun

Utgångspris: 2.650.000 kr

Beskrivning av Lindängsvägen 37

På Lindängsvägen 37 står det gula, charmiga huset och skiner i kapp med solen och här har förmodligen många passerat genom åren och trånat efter denna pärla. Men vet ni vad? Nu har ni er chans!

Förutom förmånen att bo i ett hus med mycket karaktär så bor man väldigt centralt på Lindängsvägen utan att behöva kämpa hem i branta backar och dessutom fantastik utsikt över Åsunden. Entréplan med ett sovrum, gästtoalett, tvättstuga och gediget kök med påkostade vitvaror från Miele. I slutet av 90-talet byggdes huset ut på baksidan och har därefter ett stort vardagsrum som rymmer både familj och vänner. En värmande pelletskamin höjer både mysfaktorn och hjälper till att hålla nere driftkostnaderna. Mysig ovanvåning där man samlat tre av husets sovrum ihop med ett tillhörande badrum med dusch. Under huset finns ett garage för en bil samt förrådsutrymmen och en vinkällare med fina förutsättningar att låta dina vinflaskor lagras under en längre tid. Tomten på baksidan är plan och inbjuder till både kubbspel och studsmatta.

Det optimala läget erbjuder både förskola, grundskola och gymnasium inom gång- och cykelavstånd. Ett stenkast bort finns även Ulricehamns centrum, mataffärer, allmänna kommunikationer och badplatser. Närhet även till idrottsanläggningar, vackra promenadstråk och de härliga friluftsområdena vid Lassalyckan.

Förbered er gärna genom att:
– Åk förbi området och bekanta dig med huset och området
– Låt oss hjälpa dig med att ordna lånelöfte via våra samarbetspartners
– Har du ett ägt boende? Boka en kostnadsfri, muntlig värdering av din nuvarande bostad.
Kontakta Josefine Härngren: 0321-53 07 74, [email protected].

Karta för Lindängsvägen 37

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ulricehamn-ulricehamns-kommun-lindangsvagen-37-21099455

Avstånd till vatten: 550 meter

Foto av: Mattias Nilsson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.