Lilla Bodarna 11 – 5 – Säters kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lilla Bodarna 11

Välkommen till det idylliska Gustafs, där detta förtjusande röda hus med vita knutar står som en symbol för charm och komfort på landsbygden. Med sitt lantliga läge omfamnas du av lugnet och den friska luften samtidigt som du njuter av en fantastisk utsikt över de omgivande åkrarna.

Detta hem osar av charm, här har du altan och balkong som bjuder in till avkoppling och sociala stunder med familj och vänner medan du njuter av solen varma sommardagar. Oavsett om det är en lugn morgonkaffe eller en solnedgångsmiddag, kommer du att älska att spendera tid här.

För den händige finns det en stor snickerihall som öppnar upp möjligheter för kreativitet och projekt. Oavsett om det är att snickra ihop möbler eller förverkliga drömmen om ett eget litet snickeri, finns det gott om utrymme och verktyg för att göra det möjligt.

Huset självt är en pärla från 50-talet som har blivit kärleksfullt vårdad genom åren. Varje rum är omsorgsfullt utformat för att maximera utrymmet och ljuset, vilket skapar en atmosfär av välkomnande och hemtrevnad.

Ge dig själv möjligheten att leva det lantliga drömlivet i detta fantastiska röda hus i Gustafs. En perfekt kombination av modern bekvämlighet och rustik charm väntar på att välkomna dig hem. I närheten finner ni även en bygdegård för tillställningar, här kan de vara allt från loppis, teater, underhållning och man kan även hyra de för egna fester. Kom och upptäck allt detta underbara hem har att erbjuda!

Varmt välkommen med din intresseanmälan som görs på vår hemsida!

/ Hannah Esgård
Reg. Fastighetsmäklare
076-85 12 220

Karta för Lilla Bodarna 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gustafs-saters-kommun-lilla-bodarna-11-21331186

Avstånd till vatten: 650 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.