Liljebäcksgatan 6 – 4 – Habo kommun

Utgångspris: 4 500 000 kr

Beskrivning av Liljebäcksgatan 6

På ett fantastiskt läge på trevliga Söderkulla, finner du denna praktiska 1-plansvilla från Modulenthus. Beläget på en lugn återvändsgata med milsvidd utsikt över Vättern, erbjuder denna fastighet en fridfull tillvaro i en eftertraktad del av området.
Vi välkomnas in till en härlig atmosfär med öppen planlösning mellan vardagsrum & kök och med en mysig braskamin i vardagsrummet, perfekt för att skapa en varm och inbjudande miljö. Med en energieffektiv uppvärmning med genomgående vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump och mekanisk ventilation, kan du vara trygg med både bekvämlighet och hållbarhet.
Stor härlig altan med underbar utsikt och med möjlighet till flera olika miljöer som tex. soffgrupp & matbord. Här finns även ett SPA-bad installerat där ni kan njuta & koppla av året om i en mysig och skyddad miljö.
Fastigheten har fiber installerat vilket göra att du har en garanterad snabb och stabil internetuppkoppling för att möta dina digitala behov.
Den här fastigheten inkluderar också ett dubbelgarage med egen luft/luft värmepump, vilket ger både praktisk och effektiv förvaring av fordon och redskap.

Med närheten till naturen kan du ta del av alla dess fördelar genom att ta promenader eller cykelturer i det omkringliggande området. Dessutom finns det en trevlig lekpark i området som just nu Habo kommun håller på att renovera.

I Habo centrum finns shopping, restauranger, systembolag, vårdcentral, apotek, bibliotek med mera.
Habo erbjuder också ett rikt föreningsliv. Här finns tex. tennishall, beachvolleyplaner, padelhall, flera gym, fotbollklubb mm.

Sammanfattningsvis erbjuder denna 1-plansvilla på Söderkulla en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och naturskön omgivning.
Missa inte chansen att skapa ditt drömhem på denna vackra och välbelägna fastighet.

Kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072- 666 94 17 för att boka en visning och upptäck fördelarna med att bo här!

Karta för Liljebäcksgatan 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-soderkulla-habo-kommun-liljebacksgatan-6-21362197

Avstånd till vatten: 1200 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.