Lievägen 24B – 7 – Sollentuna kommun

Utgångspris: 9.995.000 kr

Beskrivning av Lievägen 24B

Nybyggt och centralt 2-planshus med utsökta umgängesytor.

Huset välkomnar dig med en skyddad entré på gaveln. När du öppnar dörren sträcker hela husets härlighet ut sig framför dig. I anslutning till entrén finns ett stort sovrum med fönster i två väderstreck och egen walk-in-closet.

Planlösningen är ljus och öppen mellan köket och vardagsrummet. Här finns väl tilltagna fönster altandörrar som leder ut till stort trädäck. Huset har hög standard med genomgående ekparkett golv från Kährs, fullutrustat kök från Vedum med vitvaror från Bosch, två helkaklade badrum varav ett med badkar, vardagsrum, allrum och fem sovrum.

15 års fri fastighetsavgift. Låg energiförbrukning. Fastigheten är centralt belägen i charmiga Tureberg på gränsen till Häggvik.

Området är en riktig idyll med närliggande grönområde och med närhet till förskola, skola , Edsbergs slott vid Edsvikens vatten, båtplatser och Järvafältets naturskyddsområde med trevliga promenadstråk och badsjöar. Buss hållplats 100 meter från huset som tar dig till pendeltågsstationen, alternativt så går du till Häggvikss pendeltågsstation på ca 8 min. Inom kort promenadavstånd finns både Häggviks handelsplats med stort affärsutbud och dessutom Sollentuna Centrum som är ett av Stockholms första designorienterade köpcentrum.

Karta för Lievägen 24B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-sollentuna-tureberg-sollentuna-kommun-lievagen-24b-21150335

Avstånd till vatten: 1100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.