Lidängsgatan 38 – 2 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 5.495.000 kr

Beskrivning av Lidängsgatan 38

På en av Råås mest attraktiva återvändsgator finner vi Lidängsgatan 38, en idyllisk pärla på bästa läge som är redo att få välkomna nästa lyckliga ägare.

Husets moderna karaktär framhävs av stora fönsterpartier som sträcker sig enda upp i nock vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär med generöst ljusinsläpp. Den skandinaviska designen genomsyrar varje detalj med en öppen planlösning och stilfulla ytor som bjuder in till avkoppling och sociala tillställningar. Ett enastående vardagsrum integrerat med ett smart kök och matplats, ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum utgör grunden. Det tilltagna loftet nås enkelt via en praktisk trappa och adderar ytterligare flexibilitet till denna fantastiska bostad.

Genom altandörrarna möts du av ett gediget trädäck som omgiver huset där kan du njuta av soliga dagar och mysiga grillkvällar. Ovanpå altandörrarna ligger en praktisk terassmarkis som kan nyttjas vid behov. Det är också härifrån som du når den isolerade och uppvärmda byggnaden som rymmer ett separat gästrum och en praktisk tvättstuga. Tomten sträcker sig över 415 kvadratmeter och vetter mot ett underbart syd-västligt läge. Ett uppskattat förråd i trädgården erbjuder gott om utrymme för förvaring av trädgårdsmöbler och annan utrustning. Dessutom finns möjligheten att bygga till ett attefallshus om 30 kvadratmeter som ger ytterligare potential till detta hem.

Här bor ni ett stenkast ifrån Råå hamn och strand, omgiven av den natursköna skogen. Lidängsgatan 38 är en dröm för den som söker en modern livsstil i en avslappnad miljö och närhet till allt Råå har att erbjuda – en plats att kalla hemma.

Varmt välkomna mer ert intresse till ansvarig mäklare Edison Kuci på 076 000 09 19.

Karta för Lidängsgatan 38

https://www.hemnet.se/bostad/villa-2rum-raa-helsingborgs-kommun-lidangsgatan-38-21040035

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.