Lid Örsta Björkhult 1 – 7 – Nyköpings kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lid Örsta Björkhult 1

Välkommen till denna trevliga villa – faktiskt gamla affären – i natursköna Lid! Med sin imponerande storlek, hel källare och smarta planlösning erbjuder denna bostad ett bekvämt och trivsamt boende för hela familjen. Det första som möter dig när du kliver in är den generösa takhöjden som ger en känsla av rymd och frihet. Ljuset strömmar in genom de stora fönstren och skapar en härlig atmosfär i varje rum.

Den stora och lummiga tomten ger möjligheter till lek, trädgårdsarbete och avkoppling. Här kan du njuta av solen på den trevliga uteplatsen som bjuder på många soltimmar under dagen. Läget är naturnära och perfekt för den som längtar efter lugn och ro. Dessutom finns det carport för bil samt ett underjordiskt garage. Samtidigt är det barnvänligt kort cykelavstånd till fin badplatser vid Ånstabadet i Glottran och längre bort finns natursköna Båven.

Denna villa är verkligen en dröm för den stora familjen eller för dig som vill ha utrymme att växa. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem i Lid! Bostaden är givetvis förbesiktad för köparens trygghet och säljaren avser att teckna doldafel-försäkring efter genomförd affär.

Karta för Lid Örsta Björkhult 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-runtuna-nykopings-kommun-lid-orsta-bjorkhult-1-21330906

Avstånd till vatten: 800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.