Liarumsvägen 635 – 3 – Kristianstads kommun

Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Liarumsvägen 635

Mjukt inbäddat i grönskande bokskog ligger detta trevliga fritidshus, långt bort ifrån stress och alla måsten. Här njuter man av lugnet som bara livet på landet kan ge, fåglarnas kvittrande och om kvällarna kan man till och med höra ugglornas hoande.
Naturen runt huset är helt underbar och när någon pratar om vacker utsikt så har dem inte sett denna – magisk är ordet som dyker upp. Med uteplats åt väster och altan åt öster finns det möjlighet till såväl sol som skugga under hela dagen.

Under de senaste åren har omfattande renoveringar gjorts med finess och smakfulla val vilket har skapat ett fritidsboende av högsta klass. Denna kvadratmetersmarta bostad erbjuder ett fräscht och rymligt badrum, renoverat och genomgående, charmigt och fullt utrustat kök med matplats, två sovrum varav ett av dem har en inbyggd våningssäng för tre personer med förvaring och egna eluttag – perfekt även för det större sällskapen eller den stora familjen. Bostaden har även ett vardagsrum med nyinstallerad och centralt placerad kamin som ger både värme och charm, perfekt att samlas runt när sommarregnet slår mot fönsterrutorna.

Som man kan förstå är detta ett fritidshus att trivas i under en lång tid, kanske en hel livstid. Man kan försöka förklara hur känslan är här, men det är svårt, känslan är den som måste upplevas, och här görs det bäst på plats. Denna stund kan alltså bli din sommardröm för nu är sommaren är här och Liarumsvägen 635 står redo att ta emot er!

Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Karta för Liarumsvägen 635

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-asphult-kristianstads-kommun-liarumsvagen-635-21354364

Avstånd till vatten: 2700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.