Lenngrensgatan 2 – 9 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 4.495.000 kr

Beskrivning av Lenngrensgatan 2

Varmt välkommen till Lenngrensgatan 2!
Här får ni den unika möjligheten att förvärva en fastighet med stor potential till både ett stort boende eller varför inte ett generationsboende. Ursprungligen användes byggnaden till 4 st lägenheter med gemensamma utrymmen i både källare och på vinden. I dagsläget disponeras hela fastigheten av säljaren, men möjlighet finns att göra om den till fler lägenheter, antingen till fyra lika stora, alternativt som den ser ut idag med tre lägenheter där ägaren kan disponera hela övervåningen om så önskas. Entréplan rymmer idag två lägenheter med hallar med utgång till varsin balkong, vardagsrum, två dusch/wc varav en lite äldre samt ytterligare fyra rum. Den ena lägenheten har även ett kök i dagsläget. På övre plan finns ett rymligt kök med matplats, tre sovrum, två balkonger, helkaklat badrum med klinkergolv, tvättställ i kommod, duschkabin och wc samt separat wc med toalett och tvättställ.
I källarplanet som tidigare användes för gemensamt bruk av alla boende finns i dagsläget flertalet förråd, tvättstuga, badrum och pannrum. Vindsutrymme finns och här kan finnas möjlighet att göra ytterligare lägenhet alternativt behålla förrådsutrymmena.
För den som vill använda hela byggnadens yta för eget boende är det bara fantasin som sätter gränser! För dig som vill ha ett generationsboende eller till och med skapa boende för flertalet familjer är grunden redan lagd.
Liten lättskött och friköpt trädgårdstomt med uteplats med utekök. På husets baksida har samtliga hörnrum härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier.
Här bor ni med närhet till centrum med bekvämt promenadavstånd till det allra mesta, inklusive stadskärna, resecentrum, mataffär, universitet och Tunavallen bland mycket annat. Alldeles i närheten finns dessutom fina natur- och promenadstråk.

Huset är besiktat och dokumentet finner ni under fliken dokument.

Varmt välkommen att upptäcka detta unika objekt på egen hand!

Karta för Lenngrensgatan 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-ovre-nyfors-eskilstuna-kommun-lenngrensgatan-2-20385939

Avstånd till vatten: 500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.