Lavettvägen 34 – 3 – Österåkers kommun

Utgångspris: 5.395.000 kr

Beskrivning av Lavettvägen 34

– Beläget på lugn återvändsgata
– Kort gångavstånd till havet
– Dubbelgarage om ca 38 kvm.
– Loftlägenhet ovanpå garaget om ca 24 kvm.
– Gästhus om ca 12 kvm.
– Nyrenoverat och ombyggt från 2018 och framåt.

Välkommen till denna enplansvilla på Lavettvägen 34, på återvändsgata med havet och naturen som granne!
Huset välkomnar er upp via trappan till de stora uteplatserna i flera nivåer. Här finns en praktisk farstukvist som leder er in i hallen. Här får ni omedelbart en överblick över husets vardagsrum samt imponerande kök. Hela huset har försetts med extra breda ekplank för en varm och ombonad känsla, samt praktiska spotlights. Köket är från Ballingslöv, en massiv bänkskiva i ek ger er gott om utrymmet för matförberedelser, högkvalitativ maskinpark från Siemens Studio line. Med hällen på köksön samt takintegrerad fläkt från Fjärråskupan ger det er en fri blick över vardagsrummet och här är det perfekt för social samvaro med familj och vänner. Vardagsrummet badar i ljus från de stora fönsterpartierna, här njuter ni av värmen från den platsbyggda kaminen, bakom Tv:n finns ett praktiskt utrymme för all elektronik. Huset har två sovrum, i master bedroom finns det gott om plats för dubbelsäng, sminkbord/läshörna, här finns även en hel garderobsvägg. Detta sovrum går även att dela av till två mindre rum. Det mindre sovrummet har en hel garderobsvägg och plats för mindre säng och skrivbord. Badrummet är väl tilltaget och här finns, wc, duschkabin, kommod, spegel med inbyggd belysning samt tvätt del med kombinerad tvätt/torkmaskin samt rejält tilltaget med bänkskåp och överskåp. Huvudbyggnaden är 72 kvm.

Till huset finns ett stort dubbelgarage om ca 38 kvm med loftlägenhet på ovanvåningen om ca 24 kvm samt en liten gäststuga om ca 12 kvm. Perfekt för uthyrning, eget företag eller generationsbostad.

Altanerna i de olika nivåerna är den naturliga samlingsplatsen på sommaren, här finns plats för loungegrupp, grillplats, matplats mm. Glasräcket är special beställt från Roslagsglas. Det finns även ett nybyggt vedförråd. Mindre matkällare finns i torpargrunden.

På tomten finns äppelträd, plommonträd, en amerikansk blåbärsbuske, hallonbuskar, vinbär mm.

Tidigare ägare har även undersökt möjligheten till att bygga på en våning på huset, vilket verkar vara genomförbart. Kostnaden för detta ligger på drygt en miljon kronor. Offert finns att tillgå. Detta skulle innebära en fördubbling av golvytan och medföra en fantastisk utsikt. Finns goda möjligheter till sjöglimt.


Utförda renoveringar:

2023:
Gjuten kant längst med berget för att förhindra direkt avrinning från berget mot huset.
Golvet utbytt i loftutrymmet.
Vedförråd byggt.
Entretak byggt.
Duschkabin installerad i badrummet.
Bänkskiva i köket byggdes om till matbordsdel med platsbyggd iläggskiva för att kunna rymma 4-6 pers. Utan iläggskiva ryms 2 vid bordet och ytterligare 2 vid bardelen.

2021:
Stora huset, garaget och gäststugan ommålades. Nytt glasräcke från Roslagsglas installerades på altanen. Ny inredning i badrummet, blandare, skåp, handfat, kommod mm. Dubbel luft-/luftvärmepump installerad i garage och loftet ovan garaget. Ny bänkskiva på köksön, byttes ut mot större.

2020:
Ny altan byggd. Nya garderobsväggar installerade i sovrummen.

2019:
Luft-/luftvärmepump installerad i huset.

2018:
Nytt kök från Ballingslöv, maskinpark från Siemens Studio line, takintegrerad fläkt från Fjärråskupan, nya ytskikt i hela huset så som ny gips på väggar och

Karta för Lavettvägen 34

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-margretelund-osterakers-kommun-lavettvagen-34-21269686

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.