Lasarettsgränd 2 – 6 – Strängnäs kommun

Utgångspris: 6 795 000 kr

Beskrivning av Lasarettsgränd 2

Denna fantastiska bostad på Lasarettsgränd 2 bjuder in till ett liv fullt av charm och bekvämlighet i centrala Strängnäs. Beläget i ett område som andas historia och med Mälaren som granne, erbjuder detta hem en unik möjlighet att bo i en stilfullt renoverad fastighet med generösa 173 kvm fördelade över två plan.

Med fyra rymliga sovrum är detta hem perfekt för familjer eller för den som önskar extra utrymme. Det stora vardagsrummet pryds av en vacker kakelugn som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Ett generöst kök gör det till en glädje att laga mat och umgås med nära och kära. Till fastigheten är fiber indraget och huset värms upp med fjärrvärme.

Den mysiga trädgårdstomten är en fridfull plats att koppla av på, komplett med ett inglasat uterum för mysiga stunder året runt. Den stenbelagda uteplatsen är perfekt för att njuta av soliga dagar och sköna kvällar medan garagelängan inte bara erbjuder plats för bilen utan även tre separata förråd för förvaring. Med Mälaren inpå knuten och en badbrygga inom bekvämt badrocksavstånd kan du njuta av bad och möjligtvis en båtplats för den båtintresserade i Nabbviken.

Sammanfattningsvis , kakelugn .

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Karta för Lasarettsgränd 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-strangnas-centrum-strangnas-kommun-lasarettsgrand-2-21086455

Avstånd till vatten: 50 meter

Foto av: Krister Rangne @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.