Lantmästarvägen 8 – 5 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 4 295 000 kr

Beskrivning av Lantmästarvägen 8

Fastigheten välkomnar oss med en rejäl uppfart, väl omhändetagen trädgårdstomt, stensatta gångar och en av områdets finaste hus. På framsidan, i anslutning till stort uterum, finns rejäl altan som erbjuder generösa ytor för umgänge i fantastiskt solläge vid den svalkande poolen. Altanen erbjuder flera ljuvliga platser med möbelgrupper att njuta av solen på.
Bostaden har en genomgående fin standard med välskötta ytskikt och många stora renoveringar utförda. Imponerande sällskapsdel med öppen plan mellan matrum och vardagsrum. Renoverat kök i modern tappning, två badrum, flertalet sovrum och stor gillestuga med eldstad som inrymmer både familj och vänner. Återkommande smarta förvaringslösningar med garderober såväl som stora förråd i källarplanet. I källarplanet finns även en värmande bastu. Bekvämligheter såsom kommunalt VA och fjärrvärme. Besiktning utförd.
Asfalterad uppfart med plats för två bilar samt stort dubbelgarage och förråd. På tomten finns även förrådshus för förvaring av alla trädgårdsredskap och robbotgräsklippare som hjälper till att hålla gräsmattan fin.

I omtyckta Helgestahill, vid Slagsta, bor du i ett lugnt och barnvänligt område, här finns allt du behöver! Området har mycket hög servicenivå med gångavstånd till ICA Slagsta, fem förskolor och grundskola årskurs 1-6. Här finns även pizzeria och populär glasskiosk. Från fastigheten har du en kort promenad till busshållplats med täta bussförbindelser till Eskilstuna centrum samt Torshälla. Föredrar du att ta cykeln finns cykelbana hela vägen in till centrum. Området ligger naturnära och passar perfekt för den som gillar långa promenader och närhet till lugn och natur. Här bor du nära en lantlig miljö med får och hästhagar runt knuten. Pendlar du har du här även närhet till påfart till E-20 som smidigt tar dig till Stockholm på ca timmen!

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Karta för Lantmästarvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-helgestahill-eskilstuna-kommun-lantmastarvagen-8-21349450

Avstånd till vatten: 1100 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.