Lantjärv 313 – 3 – Kalix kommun

Utgångspris: 275 000 kr

Beskrivning av Lantjärv 313

Välkommen till denna naturnära villa med potential! Belägen endast 10 minuter från Kalix, erbjuder denna villa en perfekt kombination av avskildhet och närhet till Kalix bekvämligheter. Med moderniseringsbehov ger detta betonghus dig möjligheten att skapa ditt drömhem efter egna önskemål.

Entréplanet erbjuder ett kök, vardagsrum, badrum och två sovrum, vilket ger utrymme för familjen. Här finns också gott om naturligt ljus som strömmar in genom fönstren. Källarplanet har gillestuga, tvättstuga, pannrum samt gott om förvaring. Våningsplanen är fördelade på 80 kvm per våning.

Tomten sträcker sig över 1394 kvadratmeter och ger dig utrymme för trädgårdsarbete eller utomhusaktiviteter. Dessutom finns det en praktisk garagebyggnad med plåtfasad samt förrådsbyggnader.

Detta är en idealisk möjlighet för den som söker en villa i en naturskön miljö. Ta chansen att forma ditt drömhem och njut av det lugn och ro som denna plats har att erbjuda. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

Karta för Lantjärv 313

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-lantjarv-kalix-kommun-lantjarv-313-21353348

Avstånd till vatten: 550 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.