Lännagatan 3 – 3 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 3.700.000 kr

Beskrivning av Lännagatan 3

Nu startar vi 2024 med något alldeles extra. En central villa med hörntomt i det omtyckta området Esplanaden.
En skimrande pärla med ett perfekt placerat hus för den som kanske pendlar eller bara vill ha närhet till stadskärnan. Även skogspromenaden och elljusspåret ligger runt knuten. Läget är helt enkelt fenomenalt!

Ett hus som är lagom stort, en trädgård som är välplanerad. Ja, den här fastigheten bockar av många av alla måsten, men på en mindre yta. Kliv upp för entrétrappan. Här sitter man gärna på vårkanten och läser en avkopplande bok med en stor kopp kaffe i andra handen. Då och då blicka ut över trädgården som har några fruktträd, bärbuskar och en trevlig gräsyta.

Väl inne i huset dras blicken genast in mot vardagsrummet där man skymtar en intressant inredningsstil, man vill genast se mer. En familjevänlig villa som utrycker värme och kärlek. Med sitt trivsamma läge och attraktiva prisbild skulle jag påstå att det tilltalar många. Bostadens entréplan fördelar sina 72 yteffektiva kvadratmeter, sovrum, kök, duschrum, vardagsrum med kamin och ett matrum som man kan göra till ett ytterligare sovrum. Källarplanet har de rustat så att tvättstuga och WC angränsar till det andra sovrummet. Relaxavdelning med tillhörande bastu och dusch används flitigt under vintermånaderna. Den övriga biarean är teknikrum, förråd och ett mindre hobbyrum.
Detta är ett spännande hus där det bara är era egna tankar och visioner som sätter gränser. I praktiken kan man ha 4 sovrum eller göra källarplanet till uthyrningsdel.
Källarplanet är omdränerad för ca. 15 år sedan enligt säljaren. Stambyte är gjort i samma veva ut till vägen.

För den som pendlar till arbete/skola i Stockholm tar det under en timme med buss 676 från närliggande busstation. På Esplanaden är du ett med naturen men ändå har ett centralt boende och nära till sportcentrum och träningsanläggningar. Med en kort promenad kommer du till matbutiker, klädbutiker, apotek, gymkedjor och restauranger.

Välkommen att kontakta mäklaren för privatvisningar!
Detta vill ni inte missa. Tveka inte, ring!

Karta för Lännagatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-esplanaden-centralt-norrtalje-kommun-lannagatan-3-21147137

Avstånd till vatten: 250

Bild från: