Längjum Lyckebo 1 – 5 – Vara kommun

Utgångspris: 1 100 000 kr

Beskrivning av Längjum Lyckebo 1

Varmt välkomna till Längjum Lyckebo och denna tidstypiska och gedigna villa anno 1930-tal. Bostaden är mycket välskött och präglas av de generösa sociala ytorna, den klassiska planlösningen och det härliga ljusinsläppet.

Entréplanet inrymmer välkomnande entréhall, rymligt kök som via den klassiska serveringsgången leder vidare till den inbjudande matsalen som i sin tur ligger i fil med vardagsrummet. Vackert trägolv pryder här golvet och rummen skiljs åt via fina skjutdörrar. Vidare finner vi på detta plan allrum och köksingång med WC i direkt anslutning. Övre plan bjuder på hall med utgång till balkong i västerläge, 3 bra sovrum och badrum. Källare med pannrum, förråd och tvättstuga. Bekymmersfri uppvärmning via bergvärme.

Välskött trädgårdstomt omgärdad av staket och häck. På tomten finns även garage med vidbyggd carport, redskapsbod och lekstuga.

I trivsamma Längjum omges man av det vidsträckta odlingslandskapet och samtidigt har man närheten till service och skolor. Till Vara, där man finner ett brett serviceutbud och goda kommunikationer, är det ca 11 km.

Karta för Längjum Lyckebo 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vara-vara-kommun-langjum-lyckebo-1-21328230

Avstånd till vatten: 1700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.