Långholmsvägen 1 – 7 – Uddevalla kommun

Utgångspris: 9.495.000 kr

Beskrivning av Långholmsvägen 1

Denna enplansvilla om 192 kvm i natursköna Lanesund disponerar fyra sovrum, ett spatiöst kök med vardagsrum och matplats i öppen planlösning, två badrum och ett allrum. Bostaden är ett modernt smart hem med Siemens Home Connect (all belysning i hemmet kan automatiseras med Plejd). Trädgården rymmer en altan och en stenlagd uteplats samt ett rymligt garage. I Lanesund bor du omgiven av härlig skog med närhet till havet.

Den välkomnande hallen har stora platsbyggda garderober med spegeldörrar, ljusa ytskikt och klinkergolv. Vidare har villan genomgående parkettgolv och fint ljusinsläpp från fönster med nischer. Det stora köket med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats ger en fantastisk känsla av rymd och har ett charmigt ryggåstak med infällda spotlights. Här finns gott om plats för både en mysig soffgrupp och en rejäl matgrupp. Köket är fullt maskinellt utrustat, stilrent och välplanerat med riktigt bra förvaringsplats och arbetsyta. Allrummet erbjuder plats att inreda som ytterligare ett vardagsrum eller ett hobbyrum. Vidare finns fyra sovrum varav ett master bedroom med en walk-in closet i halvöppen planlösning, ett eget badrum och egen utgång till altanen. Villans båda badrum är helkaklade och fullt utrustade med lyxiga attribut som vattenfallsduschar och infällda spotlights.

Utomhus finns en altan i trä och en stenlagd uteplats. Här finns möjlighet att inreda med loungemöbler och en rejäl grillplats för härliga dagar i den fina naturliga miljön. Husets garage om ca 30 kvm är isolerat, har vatten indraget och laddboxar installerade.

Långholmsvägen 1 ligger i Lanesund, inbäddat i natur med närheten till havet. För varma sommardagar är Lanesunds populära badstrand väl värd ett besök. I Lanesund finns trevliga promenadstråk längst havet och skogarna. En bit bort ligger Stallgården Krog & Café. För den aktive finns även Uddevallas golfklubb med 18-håls bana i närheten och lite längre bort ligger Herrestadsfjällets naturreservat. Torp Köpcentrum, Rotviksbro och Uddevalla Centrum ligger bara en kort biltur bort. Där finns mängder av butiker, restauranger och service. Från busscentralen på Torps köpcentrum kan man enkelt pendla både norr- och söderut. Storstaden Göteborg ligger inom pendlingsavstånd där allt som kan tänkas erbjuds av denna charmiga stad.

Ansvarig mäklare:

Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail: [email protected]

Varmt Välkommen på vising!

Karta för Långholmsvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-lanesund-uddevalla-kommun-langholmsvagen-1-20549324

Avstånd till vatten:

Bild från: