Långarödsvägen 87 – 4 – Höganäs kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Långarödsvägen 87

Förbesiktigat med Anticimex! Välkommen till detta charmiga och rymliga hem i vackra Höganäs! Denna fantastiska villa erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och harmoniskt boende.

När du stiger in i huset möts du av ett ljust och inbjudande vardagsrum, perfekt för familjens mysiga kvällar tillsammans. Köket är inbjudande och har gott om förvaringsutrymme, vilket gör det till en dröm för hemmakocken. På huvudvåningen finner du hemmets första rymliga sovrum, ovanvåningen rymmer två sovrum till varav ett med utgång till härlig balkong i väst.

I källarplanet finns ytterligare ett sovrum, vilket är idealiskt för tonåringar eller gäster som vill ha sitt eget utrymme. Här hittar du även ett andra badrum, vilket ger extra bekvämlighet för hela familjen.

Utemiljön är en riktig oas! Den stora hörntomten är vackert anlagd med en damm som skapar en fridfull atmosfär. Det lilla växthuset ger dig möjlighet att odla dina egna grönsaker och örter året runt. Under den charmiga vinrankepergolan finns det sittplatser som bjuder in till härliga grillkvällar med vänner och familj. Den murade grillplatsen och vedboden kompletterar den ultimata utemiljön.

Det fristående garaget erbjuder gott om plats för bilen och extra förvaringsutrymme, medan vedboden ger en praktisk förvaringslösning för trädgårdsredskap och ved.

Sammanfattning:

Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en fantastisk villa i Höganäs, perfekt för den stora familjen eller för dig som älskar att ha gäster. Med sina många bekvämligheter och charmiga detaljer är detta ett hem där du kan skapa många fina minnen.

Missa inte chansen att förvandla detta hus till ditt drömhem. Kontakta ansvarig mäklare SANJA DEDIC redan idag på 070-983 13 51 eller på [email protected] och lämna en intresseanmälan!

Välkommen till ditt nya läge!

Karta för Långarödsvägen 87

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hoganas-kommun-langarodsvagen-87-21354790

Avstånd till vatten: 1400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.