Långaröd 8364 – 4 – Hörby kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Långaröd 8364

Nu kan vi presentera denna hemtrevliga bostad i gemytliga Långaröd, ett kärt, rödmålat hus med vita knutar, precis som det ska vara på landet. Bostadsbyggnaden är fördelad på 1,5-plan placerat på en stor och härlig trädgårdstomt samt 3,1 hektar skog för egen skörd eller investering. En mycket välbevarad och charmig bostad med alla de attribut som önskas på landet: synliga takbjälkar, skurade brädgolv och ingen vägg eller vinkel som är den andra lik. Fiber är inlagt för den som vill sköta jobbet hemifrån eller på lantstället.

I vinkel med bostaden finns en sidobyggnad innefattande verkstad, förråd och tvättstuga. På tomten hittar vi även en gäststuga på ca 50 kvm med eget kök och vardagsrum, sovrum samt badrum, perfekt för tonårsbarn eller till uthyrning. samt bastustuga med dusch och wc. Fritt och härligt beläget ett par mil utanför Hörby, med endast 40-50 minuters bilfärd till Lund och Malmö. Perfekt för såväl permanentboende som fritidshus!

Omgiven av ett böljande landskap av beteshagar och skog. Trakten är känd för sin rika natur. Man kan vara helt ostörd, samtidigt som det inte är långt till andra hus och gårdar, människor och kommunikation. En värld där livet hittar sin egen rytm.
Fastigheten är taxerad som lantbruksfastighet.

Varmt välkommna till Långaröd 8364!

Karta för Långaröd 8364

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-horby-kommun-langarod-8364-21346825

Avstånd till vatten: 4900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.