Läktarstigen 6 – 4 – Öckerö kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Läktarstigen 6

Välkommen till din drömbostad på Hälsö med en makalös havsutsikt över Björköfjorden!

Detta fantastiska hem är beläget i en av de mest eftertraktade områdena på Hälsö och bjuder på enastående natursköna omgivningar och en vy över området, Havet och Hälsös fotbollsplan.
Med bergvärme och en imponerande energideklaration i kategori C, kan du njuta av både komfort och hållbarhet i din nya bostad året runt.
Upplev utomhuslivet på den underbara terrassen med en frihetskänsla som bara en havsutsikt kan ge. På baksidan finns en oas av avskildhet med altan i flera nivåer och ett spa-bad högst upp där du kan njuta av både avkoppling och den magnifika utsikten.

Här finns tre bra sovrum, varav ett imponerande utsiktsrum som bjuder på spektakulära panoramavyer över området. De sociala delarna av hemmet är generöst tilltagna och erbjuder en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Kök, matplats och vardagsrum på entréplanen är ljusa och rymliga och vardagsrummet har en härlig utgång till ett mysigt uterum och terrass. I källarplanet finner du praktiska utrymmen såsom pannrum, gym, tvättstuga och badrum som förhöjer bekvämligheten och livskvaliteten.

Intill huvudhuset finns även två charmiga stugor på cirka 20 kvm vardera, varav en är redan inredd med vatten och avlopp. Dessa stugor erbjuder flexibla boendealternativ och kan användas för uthyrning, gästboende eller generationsboende.

Karta för Läktarstigen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-halso-ockero-kommun-laktarstigen-6-21345292

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.