Laggarvägen 4 – 5 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 2.750.000 kr

Beskrivning av Laggarvägen 4

I mysiga Bälgviken finns allt familjen kan önska. Ett totalrenoverat hem, modernt inrett med medvetna detaljer, påkostade materialval och dessutom riktigt rejält med plats för familjens alla hobbys. Ett lantligt läge med ett stenkast till en tur med båten i Näshultasjön eller till helglånga promenader med övernattning på Sörmlandsleden. Med sjöutsikt från både köksfönster och altandäck och korgen full av gös, kantareller och blåbär är hemma bättre är vilken semesterutflykt som helst.

5 rum och kök, varav 3-4 sovrum, totalt 105+81 kvm. Lättskött trädgård om 1 530 m² (friköpt). Renoverat från golv till tak under 2022-2023 med bland annat ny fasad, fönster, nytt kök, badrum, tvättstuga, renoverad skorsten och ny braskamin, nybyggda uteplatser, laddbox till elbilen och ny värmepump. Stor verkstadslokal och äldre uthuslänga samt utrymme för flera bilar på uppfarten. Vacker och lugnt läge i Bälgviken med närhet till bad och båtplats. Kommunalt VA, energisnål uppvärmning med luftvattenvärmepump från IVT samt anslutet till fibernät.
Båt och båtplats ingår!

VÄLKOMMEN IN
Laggarvägen 4 är lika mycket en naturnära oas som ett toppmodernt och praktiskt hem för en aktiv familj. Här finns gott om plats för flera bilar, husvagn och båt på uppfarten och massor av plats för hobbys eller familjeföretaget i den rymliga verkstaden. Den slingrande grusgången från den generösa uppfarten är kantad av utebelysning och leder upp till ett rymligt altandäck intill entrén. Här njuter man av frukostkaffet i morgonsolen och svalkande skugga under högsommarens varmaste eftermiddagar.
Innanför dörren möts man av ett oklanderligt inrett hem med gedigna materialval och ljusa färgval. På golvet precis innanför dörren ligger stora 40×90 cm marmorklinker och elementet har klätts in med stilrena ribbor – en detalj och uttryck som återkommer på flera ställen i inredningen – i köket, i sovrummets sänggavel och i vardagsrummets infällda nischer. Innanför klinkergolvet fortsätter ett vitlaserat och slipbart parkettgolv i ask och alla väggar och tak är nymålade. En trevlig detalj är att även radiatorerna är inmålade i samma kulör som väggarna.
Rakt fram från hallen har planlösningen öppnats upp, och idag möts ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stora spröjsade fönster i tre väderstreck ger ett naturligt ljus åt de öppna ytorna. Det rymliga köket och ytorna inbjuder till umgänge med gemensam matlagning för många. I mitten knyter matplatsen ihop rummen och här ryms ledigt 16 personer i långbord intill den värmande braskaminen. Från diskhon ser man den glittrande sjön och på altandäcket utanför njuter man av grillkvällar i kvällssolen ända fram till solnedgången. Köket är inrett med ljusa släta luckor i ljust blå-grått, marmorliknande kakel ända upp till taket och vit bänkskiva som på ett snyggt sätt bryts av med svarta detaljer i handtag, blandare och vitvaror. De många skåpen och en hel vägg med garderober sväljer mängder av porslin och alla, mer eller mindre nödvändiga, köksmaskiner.
I vardagsrummet har den nyinköpta 75-tums TVn, en braskamin och två nischer fällts in i väggen. Nischerna har infällda spotligths vilket ger ett mysigt kvällsbelysning och på ett snyggt sätt förhöjer konstglas eller skulpturer.
Våningsplanet rymmer även ett helkaklat badrum och ett sovrum med en hel vägg av platsbyggda hyllor och garderober. Badrummet har golvvärme, ett runt designat tvättställ på svart bänkskiva och svart blandare. Duschen har hexagon- format marmorklinker samt svart golvbrunn och takdusch.
En trappa upp nås ett lika ljust inrett övre plan. Även här bryts de ljusa ytorna av med stilrena svarta detaljer i trappräcke och en industridesignad glasvägg mot allrummet. Våningsplanet rymmer en arbetsplats i hallen, två sovrum och ett allrum som även fungerar bra som sovrum. Även här finns trevliga detaljer med vackert mönstrad tapet i ena barnrummet, målade trätak och väggfast spegel intill sänggaveln i det bortre sovrummet.
Även källaren är renoverad med sam

Karta för Laggarvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-balgviken-eskilstuna-kommun-laggarvagen-4-21297548

50

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.