Kyrkvägen 7 – 7 – Robertsfors kommun

Utgångspris: 2 695 000 kr

Beskrivning av Kyrkvägen 7

Varmt välkommen till denna anrika sekelskiftesvilla, en unik möjlighet att bo högt beläget i den gamla delen av Bygdeå socken. Detta hem, med sitt läge och stora tomt, erbjuder en plats att trivas på såväl som en fantastisk utsikt över Bygdeå kyrka och kringliggande miljö. Berghem, som gården också kallas, var skollärarens bostad. Huset brann ner på 1880-talet och byggdes upp på nytt 1911 och har över åren genomgått ett flertal renoveringar med bibehållna detaljer från sekelskiftet.

På entréplan välkomnas ni av en rymlig hall med golv i marmor och bra avhängningsytor. I anslutning till hall ligger matplats, kök och sällskapsrum i fil med en vackra parskjutdörr från 1911 när man önskar avgränsa rummen. På entréplan finner du även två badrum och två vackra sovrum samt rymlig tvättstuga. En takhöjd om ca 3 meter och stora fönsterpartier skapar genomgående en fin rymd och härligt ljusinsläpp.

Övervåningen bjuder på två bra sovrum, en övre hall/sällskapsrum med gott om plats för umgänge och ett badrum. Vägg i vägg finner man husets uthyrningsdel med fullt utrustat kök, badrum, sovalkov och stort sällskapsrum med parkettgolv. Balkong med lummig och vacker utsikt, här kan du njuta av utsikten i kvällssolen. Uthyrningsdelen har egen ingång. Hyr ut för billig boendekostnad eller varför inte ett generationsboende. Uthyrningsdelen har varit uthyrd senaste åren och genererat hyresintäkter om 48 000kr per år.

Fasaden har en kombination av stående och liggande panel och två vackra takkupor som tillför fasaden charm och som skapar ett fint ljusinsläpp på övervåningen. På den stora grusade uppfarten finns ett rymligt garage med fem portar, här finns gott om plats för familjens fordon såväl som annan hobbyverksamhet. En stor altan, i absolut bästa läge, sträcker sig över husets framsida och är en perfekt plats för umgänge med vänner och familj. Här kan man njuta av sol hela dagen och den vackra kvällssolens strimmor genom träden sent in på kvällen.

I Bygdeå bor ni i ett mycket barnvänligt område och har närhet till både förskola och skola för de äldre barnen. Här finns matbutik, café och restaurang, även fotbollsplan och sportanläggning. Endast 30 min till Umeå och 15 min till Robertsfors, vilket gör pendlingen smidig med såväl bil som buss.

Varmt välkomna till Kyrkvägen 7!

Karta för Kyrkvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-robertsfors-kommun-kyrkvagen-7-21355292

Avstånd till vatten: 800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.