Kvickrotsvägen 23 – 6 – Haninge kommun

Utgångspris: 5 795 000 kr

Beskrivning av Kvickrotsvägen 23

Välkommen till denna fantastiska villa i Vendelsö! Här erbjuds du en vacker trädgårdstomt som skapar en fridfull och idyllisk atmosfär. Med sina fyra sovrum, två vardagsrum, ett kök, en tvättstuga, två badrum och en rymlig altan med tak har detta hem allt du behöver för en bekväm och avkopplande livsstil.

När du kliver in i huset möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Det första du kommer att lägga märke till är de generösa sällskapsutrymmena, inklusive de två vardagsrummen som ger gott om plats för sociala sammankomster och familjetid. Köket är utrustat med moderna vitvaror och tillräckligt med förvaringsutrymme för att tillgodose alla dina matlagningsbehov.

Husets fyra sovrum erbjuder gott om utrymme för familj och gäster. Här kan du skapa personliga oaser för avkoppling och privatliv. De två badrummen erbjuder både funktion och stil med moderna bekvämligheter.

En av höjdpunkterna i detta hus är den stora altanen med tak. Här kan du njuta av frisk luft och natursköna vyer året runt. Altanen blir snabbt en favoritplats för utomhusmiddagar, avkoppling eller bara för att njuta av den vackra trädgården.

Läget på skafttomten ger en känsla av integritet och avskildhet. Du kan njuta av trädgårdens skönhet och grönska utan att bli störd av insyn. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet och ro i din egen lilla oas.

Denna villa i Vendelsö erbjuder inte bara en vacker trädgårdstomt och rymliga utrymmen, utan också närhet till bekvämligheter som skolor, förskolor, butiker och naturreservat. Det är en perfekt kombination av en privat livsstil och tillgång till allt du behöver.

Kom och upplev det här underbara hemmet i Vendelsö. Du är bara ett steg ifrån att kalla denna villa för ditt hem.

Karta för Kvickrotsvägen 23

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vendelso-haninge-kommun-kvickrotsvagen-23-21323772

Avstånd till vatten: 650 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.