Kungsvägen 13 – 5 – Umeå kommun

Utgångspris: 2.895.000 kr

Beskrivning av Kungsvägen 13

Nu ges chansen att förvärva en fin och välvårdad villa på Kungsvägen 13, i barnvänliga Sävar! Huset är disponerat över två plan med tre sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt WC och inglasat uterum samt källare. Källarplan erbjuder möjlighet till extra sovrum, en härlig gillestuga, rymlig tvättstuga, matkällare och gott om förvaringsutrymmen. Från källaren kan ni även ta trappen upp till garaget som ligger i markplan.

Huset är i fint och välvårdat skick och passar perfekt för både den större och mindre familjen. Till huset hör även ett vidbyggt garage med rymlig förrådsdel, hundgård samt ett fräscht och ordentligt attefallhus. Perfekt om tonåringen önskar något eget!

På Kungsvägen 13 bor ni i ett lugnt område med närhet till skola F-9, badhus, matbutik samt pizzeria och restaurang. Här finns även god kommunikation in till Umeå, som ni når med cykel, bil och buss.

Välkomna att boka er för visning!


Var förberedd inför kommande visning – behöver du ett lånelöfte eller äger ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta då kontakt med ansvarig mäklare Robert Andersson på 0730- 31 32 62 eller e-post [email protected]

Karta för Kungsvägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-savar-umea-kommun-kungsvagen-13-21270255

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.