Kungshusby 18 – 8 – Enköpings kommun

Utgångspris: 4.200.000 kr

Beskrivning av Kungshusby 18

Varmt välkomna till Kungshusby 18! I dom vackra landskapen av Kungshusby finner vi denna 1-plans villa med källare som erbjuder hela 271 kvm fördelat på två plan. På entréplan hittar vi fyra sovrum, ett dressingroom, två badrum i kakel och klinker, ett fräscht kök i öppen planlösning mot matsal. Samt ett vardagsrum med en fantastisk takhöjd och stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Utöver detta hittar vi i vardagsrummet en täljstenskamin som bidrar till både värme och en mysig känsla. Från vardagsrummet kan vi även ta oss ut genom de stora glasdörrarna till poolen där man med ett inglasat altandäck kan njuta av utsikten och vyerna av vidsträckta åkrar och skog, samtidigt som barnen kan leka och svalka sig i poolen.

Sedan beger vi oss ner till källarplan där vi hittar ytterligare ett sovrum, en gillestuga ,badrum med dusch och bastu, tvättstuga, pannrum samt ett par förrådsutrymmen. Detta hus passar verkligen perfekt till den stora familjen där både barnen och de vuxna kan njuta av tillvaron antingen på varsitt plan eller tillsammans. Huset är även utrustat med solceller i söderläge.

Som om inte detta vore nog finner vi även ett garage och carport på framsidan av fastigheten. Tomten med sina 2 420 kvm bjuder på många guldkorn och det finns flera mysiga uteplatser där ni kan avnjuta sommarkvällar. Tomten och uteplatserna fungerar perfekt för er som har ett intresse för odling. Detta hus är verkligen en lantlig dröm och måste upplevas i verkligheten.

Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Karta för Kungshusby 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-enkopings-kommun-kungshusby-18-21079295

Avstånd till vatten: 2800 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.