Kungälvsvägen 135 – 6 – Alingsås kommun

Utgångspris: 4 390 000 kr

Beskrivning av Kungälvsvägen 135

Stor villa omgiven av flertalet ekonomibyggnader i Björkekärr precis utanför Alingsås. Huset har de senaste 20 åren uppdaterats rejält och erbjuder i dag en modern och bekväm tillvaro.
På entréplan möts ni av en stor hall och från denna nås basturum, badrum med tvätt, gäst-wc, stort kök med vedspis samt tvrummet. Det väldiga altanen nås från detta plan och ligger i perfekt läge för den som uppskattar sol och utsikt över ängsmarker.
En våning upp nås en hall som skulle kunna fungera som allrum/kontor, tre sovrum, ett badrum, förvaring samt två trappsteg ner (till utbyggd del) ett väldigt stort sovrum med egen balkong i morgon-solsläge, agerar det inte master bedroom så skulle det passa bra som ungdommarnas tvrum. I källarplan finns tvättstuga, pannrum samt verkstadsyta och förvaring.
Vatten filtreringen har precis uppdaterats.

Ca 60 meter från huset stannar bussar till och från Alingsås. Kolla på Västtrafiks hemsida för övrigt möjliga destinationer

Runt om huset finns stora grönytor. Ungefär 2500kvm av detta är gammal åkermark, resterande sedvanliga gräsmattor.
Gårdsplanen är gruslagd med gott om parkerings/ställplatsytor. Nedfarten till källaren är gjuten och marksten ligger i anslutning till husets entré.
På fastigheten finns flertalet mindre ekonomibyggnader med goda möjligheter, varav ett mindre stall i gott skick (en boxplats, möjligt med två beroende på djur).
Carport med gjuten platta ligger ett par meter från huset. Ett mindre torp med okontrollerad murstock ligger i sluttningen nordost om huset.

Perfekt fastighet för er med många intressen, krav på yta eller med egen verksamhet!
Varmt välkommen på visning!

Karta för Kungälvsvägen 135

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-alingsas-alingsas-kommun-kungalvsvagen-135-21326079

Avstånd till vatten: 850 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.