Kummelgatan 266 – 4 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 3.750.000 kr

Beskrivning av Kummelgatan 266

Välkommen till ditt drömhem i Ramlösa – en fantastisk bostad som erbjuder generösa sällskapsytor och gott om plats för hela familjen! Med sina 147 kvadratmeter har detta hem allt du behöver för en bekväm och harmonisk livsstil.

Bostaden innefattar tre rymliga sovrum med möjlighet till ett fjärde, vilket gör det perfekt för både familjer och par som önskar utrymme för gäster eller arbetsrum. De fina ytskikten skapar en stilren och inbjudande atmosfär, och det vackra köket är en dröm för den som älskar att laga mat och umgås kring middagsbordet.

Ett av hemmets kännetecken är det underbara ljusinsläppet från de många fönsterna, som ger en känsla av rymd och närhet till naturen utanför. Det inglasade uterummet förlänger sommarsäsongen och erbjuder en avslappnad plats för avkoppling och sociala stunder.

Här finns också en praktisk tvättstuga som gör vardagen smidigare, tillsammans med med badrum på båda våningarna. Egen garageplats i samfälligheten ger bekväm hantering av bilen. För besökare och extra fordon finns även parkeringsplatser.

Området runt bostaden präglas av grönska och närhet till naturen, vilket ger möjligheter till härliga promenader, löpturer eller bara lugna stunder utomhus. Samtidigt har du nära till bekvämligheter som skolor, affärer och kommunikationer för en enkel vardag.

Varmt välkommen att boka visning!

Karta för Kummelgatan 266

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-ramlosa-helsingborgs-kommun-kummelgatan-266-21297228

2000

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.